Hořící vatra, ohnivá show, ohňostroj – to vše bylo k vidění na pátečním pálení čarodějnic v Koštově. O půlnoci se navíc podařilo probudit i Michaela Jacksona, který nám v plné parádě předvedl své umění.

Počasí sice nebylo úplně nejlepší, deště jsme však nakonec byli ušetřeni. V 18 hodin byla celá akce zahájena zapálením hranice s čarodějnicí. Hořela dobře, vzala velmi rychle za své, kolem ohně se však nahromadilo mnoho jejích kolegyň. Ty se postaraly o rej, na jehož konci byly vybrány tři nejpovedenější čarodějnice pro rok 2011. To už se mikrofonu ujala Jindra Moravcová z Hitrádia FM a pobavila všechny přítomné děti soutěžemi a písničkami. Jen se začalo stmívat a na řadě už byli Jirka Kopecký a Zdeněk Lukesle, kteří rozjeli veselou party plnou hitů. Během ní nás pobavila vskutku plamenná show ohnivého muže, vychutnat jsme si mohli ohňostroj a taneční náladu podpořil zmíněný Michael Jackson se svým vystoupením. Zábava pak pokračovala dál až do sobotních časných ranních hodin.

Rádi bychom poděkovali kolegům z SKK Trmice, kteří s námi Pálení čarodějnic zajišťovali, a také všem ostatním, kteří se na akci podíleli. Těšíme se na Vás za rok na dalším Pálení čarodějnic, anebo mnohem dříve na našich dalších akcích. Tou příští je v sobotu 14. května Koštovská desítka, která slibuje příjemný výlet do okolí s krásným výhledem na údolí Labe.

Bavte se s námi!